PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Welkom Welkom

Welkom op de website van de Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee.

Zondag 12 juli was onze kerk gesloten in verband met de afscheidsdienst van basisschool De Blinkerd. De dienst is digitaal uitgezonden en het filmpje dat namens de school is gemaakt kunt u hieronder op deze pagina en op Facebook nog bekijken.
Komende zondag, 19 juli, komt mevr. Kloppenburg uit Maassluis en op 26 juli gaat mevrouw ds. G. de Haan uit De Lier voor. We heten hen van harte welkom.
Beide diensten beginnen om 10:00 uur en zijn uiteraard ook weer te beluisteren via de Kerkradio en de Kerkomroep.Koffiedrinken en ontmoeten

Omdat de richtlijnen vanuit het RIVM weer wat soepeler zijn, durven we het aan u uit te nodigen om op zaterdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur koffie te komen drinken in de Irenezaal van ons kerkgebouw. Het is fijn elkaar weer voorzichtig te ontmoeten en een praatje te hebben met elkaar. De zaal is zo ingericht dat we de 1,5 meter kunnen hanteren en we vragen u ook om zich aan die 1,5 meter te houden tijdens het koffiedrinken. Bij binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te ontsmetten. De gelegenheid om een kaarsje te branden blijft ook bestaan.

Kerkelijk bureau

Zaterdag 25 juli is het kerkelijk bureau, in “Irene”, geopend van 10.00 uur t/m 11.00 uur M.v.g. het Kerkelijk Bureau.

Boekenmarkt

Op de laatste zaterdag van juli zaterdag 25 juli willen we weer beginnen met de boekenmarkt en ook de kaarten, wol en hobbyspullen e.d.  zullen we zoveel mogelijk klaarzetten. De boekenmarkt is van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend.
 De afgelopen maanden zijn er toch steeds weer spullen binnengekomen en heeft een aantal mensen gebruik gemaakt om via afspraak boeken en kaarten te kopen. Dit is ook nog steeds mogelijk, als u liever niet op de zaterdag komt.
U kunt dan met Jan en Mieke v.d. Kruk een afspraak maken tel. 0174-212370 of 06-12637718, zodat u op een ander tijdstip toch boeken kunt kopen en in de vakantie heerlijk kunt lezen.
U begrijpt dat we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen en hopen dat u dat ook doet als u komt.
Tevens is er de gelegenheid om koffie te drinken, maar u begrijpt dat ook dit op gepaste afstand gebeurt. We hopen er met elkaar toch het beste van te maken en vinden het fijn u weer te begroeten in de “Irenezaal”.
Namens de bazaarcommissie Ada Boers


Om toch een beetje verbinden met elkaar te houden is er een leuk zwaaifilmpje gemaakt. Veel plezier bij het kijken en zwaaien naar elkaar. Het is toegestaan dit filmpje te delen of op je eigen tijdlijn van Facebook te zetten of hem verder te versturen naar familie of bekenden.

KERKDIENSTEN IN DE KERK per 1 juli.
Vanaf begin juli is het mogelijk kerkdiensten met ongeveer 100 personen te houden.
De diensten zullen dan weer op de gewone tijd van 10.00 uur beginnen!
U wordt van harte uitgenodigd de kerkdiensten te bezoeken. U hoeft zich hiervoor niet op te geven.
We hanteren nog steeds de richtlijnen vanuit het RIVM:
* Bij binnenkomst moet u uw handen insmeren met desinfecterende gel, of uw handen wassen.
* We geven elkaar geen hand.
* We houden 1 ½ meter afstand.
* De kerkzaal zal zo zijn ingericht dat duidelijk is waar u kunt plaatsnemen.
* Na afloop van de dienst gaan we direct naar huis en geven we elkaar de ruimte bij het verlaten van de kerkzaal.
Mensen die de dienst niet fysiek kunnen bijwonen, kunnen nog steeds de dienst beluisteren via de kerkradio of via www.kerkomroep.nl
Meer informatie over hoe u naar onze kerkdiensten in de kerk kunt gaan in de maand juni vindt u op de pagina kerkdiensten en agenda

HOU DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR MEER INFORMATIE! of volg ons via Facebook 

Begrafenissen
Waar in de komende tijd vanuit onze gemeente uitvaarten zullen moeten worden gehouden, zullen in overleg met de betreffende familie en uitvaartorganisatie gepaste maatregelen worden genomen. We volgen daarbij de richtlijnen die vanuit de uitvaartbranche (www.bgnu.nl) worden gegeven.

Via het menu aan de linkerkant vindt u onder het kopje Welkom informatie over Onze gemeente en het afscheid van ds. Mast in 2019. Via het kopje Onze gemeente kunt u de volgende pagina's vinden:
onze gemeente
de historie
de verbouwing van 2017

Informatie betrekking hebbend op het beroepingswerk met ingang van 9 mei 2019 kunt u vinden op de pagina Beroepingswerk.
Daar staat ook ons gemeenteprofiel.

Op de website staat een overzicht van onze organisatie, kunt u meer lezen over de activiteiten binnen de gemeente en hebben we informatie over de kerkdiensten, een kerkdienstenoverzicht en een agenda.
Deze kunt u vinden via het menu aan de linkerzijde van de website.

Informatie over de begraafplaats, onze ANBI verklaringen en contactgegevens zijn ook te vinden via het genoemde menu.
Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.
 
terug
 
 

oud papier
datum en tijdstip 05-08-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 06-08-2020 om 20:00
meer details

kerkelijk_bureau
datum en tijdstip 08-08-2020 om 10:00
meer details

koffiedrinken en ontmoeten
datum en tijdstip 08-08-2020 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10:00
Eredienst meer details

oud papier
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 12-08-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 13-08-2020 om 20:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.