PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Thuisgekookt Thuisgekookt
Stichting Thuisgekookt is een non-profit organisatie en wordt dit jaar ingezet door de gemeente om Westlanders in een kwetsbare positie te ondersteunen. Dit doen zij door 1 op 1 koppelingen te leggen tussen buren, voor hulp met de maaltijd, maar vooral gezellig sociaal contact.

Van de website van Thuisgekookt:

"Hoe werkt Thuisgekookt?

Het delen van maaltijden kan eenmalig, af en toe of regelmatig plaatsvinden. Stichting Thuisgekookt gebruikt hiervoor een digitaal platform waar mensen zelfstandig op zoek kunnen naar een thuiskok in de buurt waar eenmalig een maaltijd kan worden afgehaald of die eenmalig een maaltijd thuis bezorgt. Maar we willen graag meer zijn dan een maaltijdservice.

Daarom zetten we ons in om duurzame relaties tussen buurtgenoten te realiseren. Waarbij af en toe, wanneer er hulp nodig is, of op regelmatige basis een maaltijd wordt gedeeld. Dat kan één keer in de week zijn, of op meerdere (vaste) dagen."

bekijk hier de folder van Thuisgekookt

terug
 
 
 
Webmaster bereikbaar via info@kerkterheijdeaanzee.nl

Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.