PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Westland geeft warmte Westland geeft warmte

Westland geeft Warmte
Westland geeft Warmte is een initiatief van de kerken (verenigd in het Diaconaal Platform Westland), samen met St. Voor elkaar Westland, Vitis Welzijn, Voedselbank, Vluchtelingenwerk, in overleg met de gemeente Westland.
lees meer »
 
Thuisgekookt Thuisgekookt
Stichting Thuisgekookt is een non-profit organisatie en wordt dit jaar ingezet door de gemeente om Westlanders in een kwetsbare positie te ondersteunen. Dit doen zij door 1 op 1 koppelingen te leggen tussen buren, voor hulp met de maaltijd, maar vooral gezellig sociaal contact.
 
lees meer »
 
jobsking jobsking

"In tijden als deze vinden wij dat we er voor elkander moeten zijn. Zo hebben wij in onze directe kringen gemerkt dat veel mensen kampen met de uitdagingen rondom solliciteren. Het schrijven van brieven is voor velen een groot obstakel. Daar brengen wij nu verandering in met een gratis te gebruiken informatie-platform.

Voor 650 verschillende beroepen zijn daarom professioneel geschreven voorbeeld sollicitatiebrieven te vinden op ons platform (https://jobsking.com/nl-nl/alle-sollicitatiebrieven).

Met een klein team werken we hard aan het uitbreiden van een gratis te gebruiken platform. Niet alleen door het constant uitbreiden van de brieven en tips, maar ook lanceren we binnenkort een online tool voor het maken van een CV."

 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.