PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Komende zondag, 31 januari zal ds. B. Schoone voorgaan in onze kerk. De dienst start om 10:00 uur. 
Het zal een speciale dienst zijn waarin afscheid wordt genomen en welkom wordt geheten.
Dhr. P. v/d Meer zal bevestigd worden als diaken en mevr. H.W. v/d Kruk-Neeleman zal voorgedragen worden als pastoraal medewerkster. Tevens zal de Beroepingscommissie worden ontbonden. Met dank voor de anderhalf jaar dat zij op zoek zijn geweest naar een nieuwe predikant en deze ook hebben gevonden in ds. M. Verschoor. 

We vieren alle diensten, en dus OOK deze bijzondere dienst, in kleine kring, dat wil zeggen met een beperkt aantal mensen ín de kerk en hopelijk met velen van u verbonden via internet of kerkradio. 
Zo kunnen we toch – met elkaar verbonden – de eredienst gaande houden ook tijdens deze periode van beperkingen.
Om onnodige risico's te vermijden willen we met alleen de voor een dienst noodzakelijke personen in de kerk zijn.
Dat zijn er voor deze dienst dus iets meer dan tijdens 'normale' diensten gedurende de lockdown, omdat er bevestigd wordt en afscheid wordt genomen van de beroepingscommissie.
Bent u niet één van de personen waarvan afscheid wordt genomen of hiervoor genoemd danwel nodig voor de dienst, dan nodigen we u uit om de dienst thuis mee te vieren via kerkradio of via www.kerkomroep.nl.
Het is mogelijk dat door drukte op het internet het niet direct lukt om de dienst te volgen. Soms helpt het om de pagina op te zoeken en even te wachten. Mocht ook dat niet helpen, de dienst wordt opgeslagen en kan dan na afloop worden teruggeluisterd.

Kerkomroep: Mocht het u niet lukken om kerkomroep te vinden op uw computer, dan kunt u op de welkomstpagina van de website van de kerk (www.kerkterheijdeaanzee.nl ) een handleiding vinden, waarin in kleine stapjes (ondersteund met plaatjes) de weg wordt gewezen naar de site van Kerkomroep. 
U kunt kerkomroep ook beluisteren via uw mobiele telefoon of tablet, mits u internet heeft op uw telefoon of tablet. De aanvangstijd van de digitale dienst is 10:00 uur. Via de website van de kerk en via de mail willen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Collectes: Door het kiezen voor het organiseren van de online kerkdiensten zullen er geen collecte opbrengsten zijn. Ook de zendingsbussen worden nu niet gevuld! Mocht u toch graag uw bijdrage voor de eredienst, de diaconie of zending willen geven, dan kan dat via het rekeningnummer NL60 RABO 034 290 9398 o.v.v. alternatieve collecte. Vermeldt u alstublieft uw doel wanneer u uw gift voor een speciaal doel wilt bestemmen. Alvast hartelijk dank voor uw gift!

 
terug
 
 

oud papier
datum en tijdstip 30-01-2021 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 14-02-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 21-02-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 14-03-2021 om 10:00
Eredienst meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.