PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerk(web)radio Kerk(web)radio
De Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee biedt KWR(KerkWebRadio)-diensten aan. Dit betreft het live uitzenden van kerkdiensten, verzoekplatenprogramma’s en eventuele andere vieringen vanuit het kerkgebouw via het internet.

Iedereen kan overal ter wereld via de website www.kerkomroep.nl of de Kerkomroep app luisteren naar kerkdiensten in heel Nederland. Download de Kerkomroep app voor iPhone/iPad of voor Android.

Klik hier om direct naar de uitzendingen van onze kerk te gaan op de website van de kerkomroep. Ook op onze pagina over de kerkdiensten kunt u een directe link naar de diensten van onze kerk vinden.
Voor een handleiding over de webpagina kerkomroep: klik hier!

Leden van de gemeente kunnen lid worden van de KWR Ter Heijde aan Zee. Indien gewenst plaatst het KWR-team een zogenaamd luisterkastje. Voor inlichtingen over KerkWebRadio en aansluitingen kunt u terecht bij: De Avondzon

De Avondzon is een onderdeel van de kerkradio (KWR) waarin extra uitzendingen voor de kerkradioluisteraars worden verzorgd en uitgezonden. De extra uitzendingen bestaan uit een muziekprogramma waarin verzoekjes voor en van de luisteraars gedraaid worden. Het seizoen van De Avondzon loopt van september tot en met juni.

Het doel van De Avondzon is, de kerkradioluisteraars het gevoel te geven dat zij, ook al komen ze niet meer in de kerk, niet vergeten worden door de gemeente.
De uitzendingen van het verzoekplaten programma "De Avondzon" zijn om de week op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

De data van de uitzendingen staan maandelijks in "Ons Baken".

Leef mee met de kerkradioluisteraars en vraag ook eens een verzoekje aan, een kleine moeite, maar geeft veel plezier aan de luisteraars thuis. U kunt uw verzoekjes aanvragen bij
terug
 
 
 
Webmaster bereikbaar via info@kerkterheijdeaanzee.nl

Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.