PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerk(web)radio Kerk(web)radio
De Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee biedt KWR(KerkWebRadio)-diensten aan. Dit betreft het live uitzenden van kerkdiensten, verzoekplatenprogramma’s en eventuele andere vieringen vanuit het kerkgebouw via het internet.
lees meer »
 
Zendingsbussen Zendingsbussen
Via de zendingsbussen worden er jaarlijks drie doelen gesteund. De opbrengsten werden tot nu toe per maand toegekend aan een van de doelen. Nu in deze tijd zullen we de opbrengsten, die er hopelijk wel zullen zijn, gelijkelijk over de doelen verdelen.

De volgende doelen worden in 2023 gesteund
1 Farmer Managed Natural Regeneration (FMNR)
2 familie Vrij in Albanië
3 Havenpastoraat te Pernis
 
 
Bloemengroet Bloemengroet
Visie bloemengroet:
We willen als kerkelijke gemeente meer naar buiten treden en door middel van een (bloemen)attentie aan gemeenteleden en/of aan inwoners van het dorp Ter Heijde (en in de bij onze kerk behorende wijken in Monster) ons medeleven in laten blijken.
 
lees meer »
 
Streekverband De Tien Streekverband De Tien
Door de bij het Streekverband De Tien aangesloten kerken, wordt elk jaar geld ingezameld d.m.v. collecten, giften enz. Hiermee worden uitsluitend zes projecten, die volgens procedure voorgedragen en gekozen zijn door de deelnemende diaconieën, ondersteund.

Onder lees meer staat meer informatie over genoemde zes projecten.
lees meer »
 
Vakantieweek Roosevelthuis Vakantieweek Roosevelthuis
Op de Utrechtse Heuvelrug bij Doorn ligt het prachtige landgoed Hydepark. Op dit landgoed vindt u het nieuw gebouwde Nieuw Hydepark.Bij onze gemeente is deze locatie beter bekend als het Roosevelthuis.

Meer informatie leest u bij lees meer
lees meer »
 
 
 
Webmaster bereikbaar via info@kerkterheijdeaanzee.nl

Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.