PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerkdiensten Kerkdiensten
Zondag 20 september a.s. is er in de Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee om 10.00 uur een dienst die in het teken staat van de start van het winterseizoen. Het landelijke thema is: “Het goede leven”. Ds. B. Schoone uit Poeldijk gaat voor in deze dienst. 

U wordt van harte uitgenodigd de kerkdiensten te bezoeken. U hoeft zich hiervoor niet op te geven.
Wel vragen wij u om uw naam en telefoonnummer op een lijst in te vullen, zodat, mocht het nodig zijn wij kunnen nagaan wie er geweest zijn.

We hanteren nog steeds de richtlijnen vanuit het RIVM:

* Bij binnenkomst moet u uw handen insmeren met desinfecterende gel, of uw handen wassen.
* We geven elkaar geen hand.
* We houden 1 ½ meter afstand.
* De kerkzaal zal zo zijn ingericht dat duidelijk is waar u kunt plaatsnemen.
* Na afloop van de dienst gaan we direct naar huis en geven we elkaar de ruimte bij het verlaten van de kerkzaal.
De richtlijnen van het RIVM en de adviezen vanuit de landelijke Kerk geven ons de ruimte om weer voorzichtig de gemeentezang op te pakken. Dit betekent dat we de liederen zachtjes mee mogen zingen. De organist zal ons begeleiden.
Mensen die de dienst niet fysiek kunnen bijwonen, kunnen nog steeds de dienst beluisteren via de kerkradio of via www.kerkomroep.nl.
Het is mogelijk dat door drukte op het internet het niet direct lukt om de dienst te volgen. Soms helpt het om de pagina op te zoeken en even te wachten. Mocht ook dat niet helpen, de dienst wordt opgeslagen en kan dan na afloop worden teruggeluisterd.

Collectes: Door deze vorm van kerkdienst houden zullen de collectes minder opbrengen. Mocht u toch graag uw bijdrage voor de eredienst, de diaconie of zending willen geven, dan kan dat via het
rekeningnummer NL60 RABO 034 290 9398 o.v.v. alternatieve collecte.

Kerkomroep: Mocht het u niet lukken om kerkomroep te vinden op uw computer, dan kunt u op de website van de kerk (www.kerkterheijdeaanzee.nl ) een handleiding vinden, waarin in kleine stapjes (ondersteund met plaatjes) de weg wordt gewezen naar de site van Kerkomroep. 
U kunt kerkomroep ook beluisteren via uw mobiele telefoon of tablet, mits u internet heeft op uw telefoon of tablet. De aanvangstijd van de digitale dienst is 10:00 uur. Via de website van de kerk en via de mail willen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.
 
terug
 
 

kerkelijk_bureau
datum en tijdstip 21-09-2020 om 19:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 23-09-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 24-09-2020 om 20:00
meer details

koffiedrinken en ontmoeten
datum en tijdstip 26-09-2020 om 10:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 26-09-2020 om 10:00
meer details

boekenmarkt
datum en tijdstip 26-09-2020 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10:00
Eredienst meer details

oud papier
datum en tijdstip 30-09-2020 om 16:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.