PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Zondag 7 maart om 10.00 uur een dienst met ds. H. Mast en gelukkig meer bezoekers in onze kerk. 

Onder de versoepelde maatregelen mogen er een bepaald aantal personen de dienst bezoeken. Zie hiervoor de berichten bovenaan onze welkomstpagina. Andere gemeenteleden en belangstellenden volgen de dienst online vanaf 10.00 uur.
De eerder genoemde richtlijnen vanuit het RIVM blijven in alle gevallen nog steeds van kracht en worden strikt nageleefd.
In de kerk dragen we mondkapjes als we ons voortbewegen in de kerk. Wanneer we op onze plaats zitten mag het mondkapje af.

De bekende regels zoals ze blijven gelden:

* Bij binnenkomst handen desinfecteren of uw handen wassen.
* Mondkapje op bij voortbewegen in de kerk.
* We houden 1 ½ meter afstand.
* De kerkzaal zal zo zijn ingericht dat duidelijk is waar u kunt plaatsnemen.
* We hanteren twee zitplaatsen tussen 2 mensen die niet uit hetzelfde gezin komen.
* Tijdens de dienst zingen we niet, de liederen worden, onder orgelspel uitgesproken of we luisteren naar een lied via de geluidsinstallatie.
* Na afloop van de dienst geven we elkaar de ruimte bij het verlaten van de kerkzaal.

Het is mogelijk dat door drukte op het internet het niet direct lukt om de dienst via Kerkomroep te volgen. Soms helpt het om de pagina op te zoeken en even te wachten. Mocht ook dat niet helpen, de dienst wordt opgeslagen en kan dan na afloop worden teruggeluisterd.

Kerkomroep: Mocht het u niet lukken om kerkomroep te vinden op uw computer, dan kunt u op de welkomstpagina van de website van de kerk (www.kerkterheijdeaanzee.nl ) een handleiding vinden, waarin in kleine stapjes (ondersteund met plaatjes) de weg wordt gewezen naar de site van Kerkomroep. 
U kunt kerkomroep ook beluisteren via uw mobiele telefoon of tablet, mits u internet heeft op uw telefoon of tablet. De aanvangstijd van de digitale dienst is 10:00 uur. Via de website van de kerk en via de mail willen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Collectes: Door het kiezen voor het organiseren van de online kerkdiensten zullen er geen collecte opbrengsten zijn. Ook de zendingsbussen worden nu niet gevuld! Mocht u toch graag uw bijdrage voor de eredienst, de diaconie of zending willen geven, dan kan dat via het rekeningnummer NL60 RABO 034 290 9398 o.v.v. alternatieve collecte. Vermeldt u alstublieft uw doel wanneer u uw gift voor een speciaal doel wilt bestemmen. Alvast hartelijk dank voor uw gift!
terug
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10:00
Eredienst meer details

oud papier
datum en tijdstip 13-03-2021 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 14-03-2021 om 10:00
Eredienst meer details

Voorbededienst
datum en tijdstip 21-03-2021 om 10:00
Voorbededienst meer details

Eredienst
datum en tijdstip 28-03-2021 om 10:00
Eredienst meer details

orgelkeuzeliederendienst
datum en tijdstip 28-03-2021 om 19:00
meer details

Witte donderdag
datum en tijdstip 01-04-2021 om 19:30
Witte donderdag meer details

Goede Vrijdag
datum en tijdstip 02-04-2021 om 19:30
Goede Vrijdag meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.