PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Zondag 29 november gaan we ons voorbereiden op de viering van het Heilig Avondmaal op 6 december. We doen dit onder leiding van ds. A. Sterrenburg uit Voorburg. Er zijn na de versoepelingen van de regels weer meer bezoekers welkom in de kerk tijdens de dienst. U hoeft zich niet aan te melden wanneer u de kerkdiensten wilt bezoeken . Meer informatie vindt u op de pagina nieuws over de kerkdiensten

De eerder genoemde richtlijnen vanuit het RIVM blijven in alle gevallen nog steeds van kracht en worden strikt nageleefd.
In de kerk dragen we mondkapjes als we ons voortbewegen in de kerk. Wanneer we op onze plaats zitten mag het mondkapje af.

De bekende regels zoals ze blijven gelden:

* Bij binnenkomst handen desinfecteren of uw handen wassen.
* Mondkapje op bij voortbewegen in de kerk.
* We houden 1 ½ meter afstand.
* De kerkzaal zal zo zijn ingericht dat duidelijk is waar u kunt plaatsnemen.
* We hanteren twee zitplaatsen tussen 2 mensen die niet uit hetzelfde gezin komen.
* Tijdens de dienst zingen we niet, de liederen worden, onder orgelspel uitgesproken of we luisteren naar een lied op de CD.
* Na afloop van de dienst geven we elkaar de ruimte bij het verlaten van de kerkzaal.

Collectes
We hopen nu natuurlijk weer meer bezoekers in de kerk te krijgen, maar de collectes brengen nog steeds minder op dan onder normale omstandigheden. Het kerkenwerk draait echter toch door. Allerlei financiële zaken, zoals de vergoeding voor de predikanten, afdrachten, bloemen, kaartjes en drukwerk, gaan ‘gewoon’ door.
We willen dus een beroep op u doen een bijdrage voor de eredienst, de diaconie of de zending te doneren, via het rekeningnummer NL60 RABO 034 290 9398 o.v.v. alternatieve collecte.

Mensen die de dienst niet in persoon kunnen bijwonen, kunnen de dienst beluisteren via de kerkradio of via www.kerkomroep.nl.
Het is mogelijk dat door drukte op het internet het niet direct lukt om de dienst te volgen. Soms helpt het om de pagina op te zoeken en even te wachten. Mocht ook dat niet helpen, de dienst wordt opgeslagen en kan dan na afloop worden teruggeluisterd.

Kerkomroep: Mocht het u niet lukken om kerkomroep te vinden op uw computer, dan kunt u op de welkomstpagina van de website van de kerk (www.kerkterheijdeaanzee.nl ) een handleiding vinden, waarin in kleine stapjes (ondersteund met plaatjes) de weg wordt gewezen naar de site van Kerkomroep. 
U kunt kerkomroep ook beluisteren via uw mobiele telefoon of tablet, mits u internet heeft op uw telefoon of tablet. De aanvangstijd van de digitale dienst is 10:00 uur. Via de website van de kerk en via de mail willen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.
 
terug
 
 

oud papier
datum en tijdstip 02-12-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 03-12-2020 om 20:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 05-12-2020 om 10:00
meer details

koffiedrinken en ontmoeten
datum en tijdstip 05-12-2020 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00
Eredienst meer details

oud papier
datum en tijdstip 09-12-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20:00
meer details

kerstmarkt
datum en tijdstip 11-12-2020 om 15:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.