PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Hulpzoeker Westland Hulpzoeker WestlandU staat er niet alleen voor

Voor kleine en grote vragen om hulp

Andere inwoners ontmoeten, vragen over geldzorgen of thuis steun nodig? Het vinden van verschillende soorten hulp begint bij Hulpzoeker Westland. U vindt hier op de website wat u kunt doen om uzelf of een ander te helpen. En welke organisaties u helpen als u er zelf niet uitkomt. U kunt hulpzoeker ook gebruiken om buren, familie of vrienden op weg te helpen.

Zo werkt het
 
Kamers met Aandacht Kamers met Aandacht
 
De gemeenten Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland zijn een samenwerking gestart met ‘Kamers voor Aandacht’ voor een periode van 2 jaar.
Kamers met Aandacht koppelt jongeren (18 – 23 jaar) aan mensen die een kamer over hebben. 
folder kamers met aandacht
lees meer »
 
Timon Timon
                                    Timon zoekt pleegouders        

Biedt u een warm en welkom thuis?
 
lees meer »
 
Kerk en Israël

Kerk en Israël
Activiteiten Kerk en Israël 2024

In onze regio worden veel activiteiten georganiseerd binnen het werkveld van ‘Kerk en Israël’. Hierbij kunt u denken aan lezingen, cursussen, leerhuizen, concerten en ontmoetingsdagen, zowel voor predikanten als voor geïnteresseerde gemeenteleden. Om aan al deze activiteiten meer bekendheid te geven, heeft de Classicale Commissie Kerk en Israël deze verzameld op een nieuwe website: kerkenisraelzh.nl
 
lees meer »
 
Westland geeft warmte Westland geeft warmte
 


wenst alle Westlanders een warme kerst toe.
 
Problemen door stijgende kosten voor energie?
Misschien kunnen wij helpen.
Ga naar de website of bel.
 
www.westlandgeeftwarmte.nl
0174 - 281032

Westland geeft Warmte
Westland geeft Warmte is een initiatief van de kerken (verenigd in het Diaconaal Platform Westland), samen met St. Voor elkaar Westland, Vitis Welzijn, Voedselbank, Vluchtelingenwerk, in overleg met de gemeente Westland.
 
lees meer »
 
Thuisgekookt Thuisgekookt
Stichting Thuisgekookt is een non-profit organisatie en wordt dit jaar ingezet door de gemeente om Westlanders in een kwetsbare positie te ondersteunen. Dit doen zij door 1 op 1 koppelingen te leggen tussen buren, voor hulp met de maaltijd, maar vooral gezellig sociaal contact.
 
lees meer »
 
jobsking jobsking

"In tijden als deze vinden wij dat we er voor elkander moeten zijn. Zo hebben wij in onze directe kringen gemerkt dat veel mensen kampen met de uitdagingen rondom solliciteren. Het schrijven van brieven is voor velen een groot obstakel. Daar brengen wij nu verandering in met een gratis te gebruiken informatie-platform.

Voor 650 verschillende beroepen zijn daarom professioneel geschreven voorbeeld sollicitatiebrieven te vinden op ons platform (https://jobsking.com/nl-nl/alle-sollicitatiebrieven).

Met een klein team werken we hard aan het uitbreiden van een gratis te gebruiken platform. Niet alleen door het constant uitbreiden van de brieven en tips, maar ook lanceren we binnenkort een online tool voor het maken van een CV."

 
 
 
 
Webmaster bereikbaar via info@kerkterheijdeaanzee.nl

Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.