PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Vrouwenvereniging “Draagt Elkanders Lasten” Vrouwenvereniging “Draagt Elkanders Lasten”
Iedere donderdagavond, van half september tot en met juni komen de dames van Vrouwenvereniging “Draagt Elkanders Lasten” wekelijks samen voor een gezellige avond in de “Irenezaal” van de Hervormde gemeente aan het Prins Willem III-Plein nummer 1 in Ter Heijde.

De avonden starten om 20.00 uur met een meditatie en het zingen van enkele liederen. Daarna is er pauze met koffie, thee en iets lekkers erbij.

De avond wordt vervolgd met een verloting en aansluitend wordt er na de pauze steeds iets anders gedaan: een quiz, bingo, spellen, iets knutselen, breien of een filmavond.

Hierbij de uitnodiging aan alle dames uit onze gemeente, kom eens kijken, wie weet hoe gezellig je het vindt. Wij vinden het in ieder geval wel altijd weer heel fijn om bij elkaar te komen en samen een leuke avond te hebben.

Dames tot snel en kom met uw dochters, schoondochters, vriendinnen en buurvrouwen uit onze gemeente of uit Ter Heijde/Monster, zodat we er met elkaar een gezellig seizoen van kunnen maken.

Een hartelijke groet van Marja, Dinie en Ada.

 

terug
 
 

maaltijd
datum en tijdstip 20-09-2019 om 17:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

boekenmarkt
datum en tijdstip 28-09-2019 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.