PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Raad van Kerken

Raad van Kerken
Op deze pagina worden berichten met betrekking tot de activiteiten van de Raad van Kerken van Monster en Ter Heijde aan Zee geplaatst.

Meer informatie over de Raad van Kerken kunt u vinden op de volgende website:www.raadvankerken.nl.
 

OPENLUCHTDIENST

Op zondag 25 augustus a.s. organiseert de Raad van Kerken Monster/Ter Heijde aan Zee weer een oecumenische dienst op het Prins Willem III-plein in Ter Heijde. Het thema dit jaar is “Sta jij in je kracht ?!”. De muzikale begeleiding is in handen van Leo Bouma. De dienst begint om 10.00 uur.

In deze dienst zal pastoraal werker Els Geelen voorgaan en vanuit De Hoeksteen en de Hervormde gemeente zullen gemeenteleden hun medewerking verlenen aangezien de desbetreffende predikantsplaatsen momenteel vacant zijn.

Voor de kinderen (vanaf 4 jaar) is bij goed weer een speciaal onderdeel op het strand. Bij onverhoopt slecht weer wijken we uit naar de kerk.

Het belooft weer een mooie dienst te worden, waarin we in verbondenheid bijeen komen om ons te laten inspireren door de Bijbelse boodschap en samen te zingen. Na de dienst is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie/thee/fris.

U bent allen van harte uitgenodigd om deze dienst met ons mee te vieren!

 

terug
 
 

maaltijd
datum en tijdstip 20-09-2019 om 17:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

boekenmarkt
datum en tijdstip 28-09-2019 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.