PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Raad van Kerken

Raad van Kerken
Op deze pagina worden berichten met betrekking tot de activiteiten van de Raad van Kerken van Monster en Ter Heijde aan Zee geplaatst.

Meer informatie over de Raad van Kerken kunt u vinden op de volgende website:www.raadvankerken.nl.

OECUMENISCHE DIENST op 19 januari 2020

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid, welke wereldwijd wordt gehouden, organiseert de Raad van Kerken Monster/Ter Heijde een oecumenische dienst op 19 januari a.s., om 10.00 uur, in “De Hoeksteen”, Burg. Kampschoërstraat te Monster.

Deze keer is het materiaal hiervoor aangedragen door een groep christenen op Malta, waarbij men is uitgegaan van Handelingen 27 vs. 18 – 28 vs. 1, 2 waarin Paulus als gevangene schipbreuk lijdt en strandt op Malta. Daar worden ze “buitengewoon vriendelijk” ontvangen. Dit is ook het thema van deze dienst.

Voorgangers zijn ds. Tineke Flim (De Hoeksteen), pastor Max Kwee (Parochie H. Machutus) en onze gemeente is vertegenwoordigd door Mieke Schmalen. Muzikale ondersteuning zal worden verleend door het koor Medea o.l.v. Mélisande Schürmann. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie, thee of fris.

Wij nodigen u van harte uit om deze dienst bij te wonen!
terug
 
 

oud papier
datum en tijdstip 29-01-2020 om 16:00
meer details

vrouwenvereniging
datum en tijdstip 30-01-2020 om 20:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 01-02-2020 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
Eredienst meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.