PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Bazaarcommissie Bazaarcommissie
Vrijdag 5 oktober hadden wij onze 68ste Bazaar in de “Irene” zaal. We begonnen om 15.00 uur en rond de klok van 23.00 uur was het afgelopen. Het was heel gezellig, veel mensen gingen naar huis met mooie en lekkere prijzen.

Aan het eind van de avond konden we melden dat het Bazaarjaar het prachtige bruto bedrag van bijna € 31.000,00 heeft opgebracht. Dit is inclusief de maandelijkse boekenmarkten, verkoop van allerhande artikelen, kerstmarkt en maaltijdavonden.
Wij danken dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan onze Bazaar en andere activiteiten. De medewerkers, sponsoren, plaatselijke winkeliers en natuurlijk de bezoekers.

Tot slot werden de nummers bekend gemaakt van de grote verloting. 

-_-

Door de Bazaarcommissie worden diverse evenementen georganiseerd. Deze vinden plaats in de "Irene" zaal.

Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u terecht voor de Boekenmarkt. Al 10 jaar lang, vanaf 26 mei 2008, worden de deuren van het gebouw opengezet voor een lekker bakkie koffie en veel gezelligheid.

Kees Storm en Jan van der Kruk zetten zich enorm in om alle boeken die binnenkomen uit te zoeken en vervolgens een plekje te geven in de kasten. Daar staan ze dan te wachten tot bijvoorbeeld u langs komt om er weer een paar mee naar huis te nemen.

Ook beneden in de zaal is het gezelligheid troef. Daar heeft Dinie Storm het goed voor elkaar met alle leuke spulletjes die liggen uitgestald en te koop zijn voor een klein prijsje. Met met dank aan Mieke van der Kruk die met enthousiasme de koffie schenkt, zijn deze dagen iedere keer weer zeer geslaagd.

Contactpersoon voor de Bazaarcommissie is

  • Ada Boers
    0174 213 216
terug
 
 

maaltijd
datum en tijdstip 20-09-2019 om 17:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

boekenmarkt
datum en tijdstip 28-09-2019 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00
Eredienst meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.