PKN
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee
 
Welkom Welkom
Welkom op de website van de Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee.

VANWEGE HET CORONAVIRUS WORDEN ER GEEN REGULIERE KERKELIJKE ACTIVITEITEN GEORGANISEERD.
We houden diensten op afstand door middel van uitzending via de kerkradio en de Kerkomroep.
 
HOU DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR MEER INFORMATIE!

Bij de kerkdienst
5 april 2020, wederp, een dienst op afstand, met alleen voorganger de heer W. Heus, de ouderling en de organist. We beginnen deze dienst een uurtje later om 11.00 uur, zodat de kans dat u de dienst ‘live’ kunt volgen veel groter is. U kunt de dienst volgen via de kerkradio of via (www.kerkomroep.nl). Wanneer u uw liedboek bij de hand hebt kunt u zelf meezingen of het lied meelezen.

Collectes
Door deze vorm van kerkdienst houden zullen de collectes minder opbrengen. Mocht u toch graag uw bijdrage voor de eredienst, de diaconie of zending willen geven, dan kan dat via het rekeningnummer NL60 RABO 034 290 9398 o.v.v. alternatieve collecte.

Kerkomroep
Mocht het u niet lukken om kerkomroep te vinden op uw computer, dan kunt u deze website op diverse plekken een handleiding vinden, waarin in kleine stapjes (ondersteund met plaatjes) de weg wordt gewezen naar de site van Kerkomroep. U kunt kerkomroep ook beluisteren via uw mobiele telefoon, mits u internet heeft op uw telefoon.

Komende kerkdiensten
Nu samenkomsten vanuit de regering verboden zijn t/m juni, zullen we proberen de diensten via de kerkradio en via kerkomroep uit te zenden. Deze diensten zullen voorlopig om 11.00 starten. Via de website van de kerk en via de mail willen we u steeds op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Hulp
Wanneer u hulp nodig heeft, omdat u zelf de deur niet uit kunt, kunt u een beroep doen op allerlei initiatieven. Natuurlijk kunt u een beroep doen op iemand van onze kerk. U kunt bellen met een van de ouderlingen of iemand van de diaconie. Telefoonnummers vindt u in het rode boekje. Verder is er de website www.nietalleen.nl. Hier kunt u invullen welke hulp u nodig heeft. Ook via www.coronahulpwestland.nl kunt u terecht voor een praatje of voor hulp.

Begrafenissen
Waar in de komende tijd vanuit onze gemeente uitvaarten zullen moeten worden gehouden, zullen in overleg met de betreffende familie en uitvaartorganisatie gepaste maatregelen worden genomen. We volgen daarbij de richtlijnen die vanuit de uitvaartbranche (www.bgnu.nl) worden gegeven.

Op deze plek vindt u informatie over
onze gemeente
de historie
de verbouwing van 2017

Informatie betrekking hebbend op het beroepingswerk met ingang van 9 mei 2019 kunt u vinden op de pagina Beroepingscommissie.
Daar staat ook ons gemeenteprofiel.

Op de website staat een overzicht van onze organisatie, kunt u meer lezen over de activiteiten binnen de gemeente en hebben we informatie over de kerkdiensten, een kerkdienstenoverzicht en een agenda.
Deze kunt u vinden via het menu aan de linkerzijde van de website.

Informatie over de begraafplaats, onze ANBI verklaringen en contactgegevens zijn ook te vinden via het genoemde menu.
Klik hier om onze privacyverklaring te lezen.
 
terug
 
 

kerkradio
datum en tijdstip 03-04-2020 om 19:00
meer details

oud papier
datum en tijdstip 04-04-2020 om 10:00
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 11:00
Eredienst meer details

gebedsbijeenkomst
datum en tijdstip 06-04-2020 om 19:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.